mobirise.com

SUSTINE ASOCIATIA CULTURALA INDART

2% pentru CULTURA

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit Teatrului InDArt si sustine proiectele noastre culturale si sociale.

Anual, sute de tineri absolventi de teatru nu au unde sa joace. InDArt creaza oportunitati pentru talentele aflate la inceput de drum. Spectacolele teatrului nostru sunt realizate de si cu oameni inimosi pentru a pune bazele unui viitor mai bun.

Cu totii avem mare nevoie de cultura. Avem nevoie sa fim uniti si sa zugravim lumea din jur in culori mai frumoase. Daca vrei sa contribui si tu la miscarea noastra, directioneaza 2% din impozitul tau Teatrului InDArt si fa parte din spectacolele noastre! Cu ajutorul tau vom organiza spectacole pentru copiii defavorizati si nu numai, cursuri de teatru si canto pentru copiii si adulti, si vom duce mai departe Festivalul de Teatru Urban, #teatrusubluna.

Daca ai avut venituri numai din salarii, completeaza Formularul 230 (disponibil mai jos pentru download)                                                                   Daca ai realizat si alte venituri: din salarii sau/si activitati independente, completeaza Formularul 200 (disponibil mai jos pentru download) .

Dupa ce ai completat formularul potrivit, trimite-l la Asociatia Financiara a sectorului tau, prin posta (cu continut declarat si confirmare de primire) sau depune-l personal. Sau, pentru a salva din timpul tau, completeaza formularul la sediul Teatrului InDArt, cand vii la spectacol, iar noi ne ocupam de restul.

Iti multumim si te asteptam la teatru!

DETALII BANCARE

Denumire Societate Nonprofit: Asociatia Culturala InDArt

Cod de identificare fiscala: 18473079 

Cont Bancar (IBAN): RO17FNNB005202688416RO01 (Credit Europe Bank)


20% pentru TEATRU

Impozitul pe profit al firmei tale poate ajuta un ONG cultural si social sa se dezvolte.

Un procent de 20% inseamna mult pentru Teatrul Independent InDArt, care se sustine prin forte proprii.

Daca doresti sa sprijini cultura si tinerii talentati, spectacolele de teatru si evenimentele de calitate, sponsorizeaza Teatrul InDArt! Completeaza Contractul de Sponsorizare (disponibil mai jos pentru download) si trimite-l pe adresa acindart@gmail.com. Noi il vom printa in 2 exemplare si il vom trimite la adresa firmei pe care ai mentionat-o in contract. Exemplarul semnat il trimiti la sediul InDArt, iar suma cu care ai sponsorizat o poti deduce daca oferi sponsorizarea pana la 31 decembrie 2016.

Mai ramane de facut un singur lucru. Completeaza si depune Declaratia 101 pana in luna martie 2017, mentioneaza suma cu care ai sponsorizat, iar 20% din aceasta va ajunge la Asociatia Culturala InDArt.

Pentru alte lamuriri, nu ezita sa ne suni la 0724.304.593.

Iti multumim si te asteptam cu drag la teatru!  

Contract de Sponsorizare

Declaratie ANAF 2% Impozit 200

Declaratie ANAF 2% Impozit 230

FOLLOW US